Candát s bylinkovou kaší

 

   25 minut        snadné       1 porce        1575 kJ     

 

 

Ingredience:

200 g brambor

1 filet candáta

20 ml mléka

10 g olivového oleje

sůl, pepř, petrželka, citrónová šťáva

Příprava:

Filet candáta důkladně omyjeme a osušíme. Z obou stran lehce osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a olivovým olejem.

Pečení:

Takto připraveného candáta vložíme na pečící papír a pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 150 ̊C přibližně 15 minut.

Vhodné přílohy:

Podáváme s bramborovou kaší, připravenou z vařených brambor a mléka. Do bramborové kaše vmícháme bylinky a podáváme.

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 400 Kč
běžně za 700 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací

Bára M., 34 let, Ronov nad Doubravou

Před rokem jsem úplně náhodou narazila na stránky Centra výživy a zdraví. Neslibovali zázraky, jen reálnou šanci udělat něco se svým zdravím....

Více informací